TEKANAN DARAH TINGGI

Ade tak berpegalaman bp tinggi? Sy kadang oke kadang tinggi.. ada cara tak nak stabilkan balik tekanan darah ?

3 Balas

samelaa. asal masuk kk je bp tinggi. smpai nurse pon tktau nk ckp ape. paling boleh relax 130 je..hmm

9mo ago

btul. check sndri kat umah ok. tibe kk ape nk jadi la. try relax pon tkboleh kan.. ni nnt check up lg risau btul saya

sy pon bp tinggi sis. maybe kite jgn stress2 byk fikir n kena jaga makan kot 😂

9mo ago

Itulah oke thank sudi komen

samala sy pon.. sampai kena rest dulu 30 min.. tu pon kdg turun kdg x pon