hypertension

Macam Mana Cara nk stabilkan tekanan Darah tinggi ketika hamil ..Sy Masa start confirmkn pregnant doktor dah detect tekanan darah sy Ada tinggi n perlu pemantauan selanjutny Masa mgndung ni ..

1 Balas

Biasa klu doktor akan bagi ubat.mcm saya start 13w doktor dah bagi mkn ubat padahal sblum ni tak de pun darah tinggi.smp skrg dah 32w maintain mkn ubat dah takde masaalah darah pun dah terkawal .

4y ago

Hi sis.. skg sis mcm mn dah. Sy pun 13 weeks start ubat drh tinggi. First time kena ms second baby . Risau takut semua ada