strechmark marks

Ade any suggestions tak lotion or minyak yg bagus utk kurg kan strechmark sbb baru 2 bulan ni org cakap prevent better than cure giteww ?

2 Balas

Saya pakai losyen tu je pastu dlm beg standby baby oil..janji kulit perut sentiasa lembap..kulit perut kering nanti merekah2 gatal nanti terus xcantik da.,

Bio oil . ..xpun minyak baby pun ok..sapu setiap hari . stretch marks ni sbb perung meregang bila baby da makin besar dlm perut ..