Umur janin

Ade sesiapa yg mengalami mslh mcm sy? Ikutkan hari pertame last period umur janin should be 10w. Tapi haritu scan janin baru 7w. Period sy irregular. Ini petanda kandungan tak berkembang ke?

11 Balas

No worries, mcm kes saya pregnancy kali ni kalau ikut LMP dah 16w tapi baby saya baru 13w.. for irregular period, ada sesetengah kes normal & tak normal.. sebab previous pregnancy saya pun sama, LMP beza jauh dgn baby dan mmg baby tak berkembang so baby gugur sendiri time 10w (tapi baby mmg takde heatbeat since 6w lagi).. but for me, as long as ada jantung baby no need to worry ~ InsyaAllah baby sihat2 saja..