upt positif menjadi negatif

Ad x sape2 pernah test upt positif pergi klinik beberapa hari lpas 2 sah negatif

4 Balas

saya cek upt 27/5 (+)...tp 2 kali pi kk (-)...cek umah (+) smpai la bulan 7 ni....but period ada je tk banyak dan tak lama...dr minta pantau upt ...tnggu bulan scan smula sbb first scan dinding rahim tebal xdpt detect

6mo ago

skrg mcm mne sis? sye pon dktor kte ngatif.. tp cek dirumah positif.. cek bbeza2 brand

Saya pernah. Tp wktu tu mmg dh bleeding. So doktor ckp period normal. Sedangkn sblm tu dh 3kali try upt semua positif tp faint line. Myb tu tanda mmg kandungan xjadi.

5y ago

Amin..harap2 mcm 2.. dah nk thun ke 3 kwin ni first naik double line jd mcm ni..harap2 ad rezeki n ttap bersabar

baru tjadi..test kt klinik positif, dtg balik test balik da jadi negatif

sorry sis nk taw jgk wlaupon dh lebih 3thn..last2 sis prgnet ke x?