CONTRACTION HILANG

Ade sape2 penah alami x . Contraction tibe2 hilang. Bukan contraction palsu. Ni anak ke-3 . Dah 37 weeks 6 day. Sye pegi hospital pukul 6 pagi,jln dh bukak 3cm. Contraction dlm 5 minit sekali. Tapi smpai ke mlm still 5 minit skli. Sakit pun di level yg same je. Xde btambah sakit pun.jln pun still 3cm. Pukul 2 pagi mcm tu,contraction makin kurg lpas tu trus hilang langsung. X sakit dah. Selalu nye kes mcm ni doc akan induce ke? #ingintahu #pleasehelp

12 Balas

saya nak tahu jgak, sbb sy 1st baby dh ada bukaan 2cm hari isnin tp contraction on & off sejak isnin. contraction tu pn dlm level yg sama jga

ade sape2 yg ade pengalaman serupa x