ade darah dalam air kencing

ade sape pernah mengalami tak. ketika pregnant ade darah dalam air kencing. saya pon perasan memang nampak macam warna darah plus air kencing semasa membuang. lepas ambik sample tu apa yang menyebabkan kencing gu terjadi ya?

4 Balas

Sy pernah kena kencing berdarah tapi xsakit, tp sy lmbat2 lagi p hospital. Skali lma2 pinggul ke pinggang sakit. Bagus jumpa doktor sebelum dua2 ni sakit, sbb pengalaman sy. Dduk baring pun sakit. Skali smpai hospital, dorg cucuk antibiotik. Tiap hari. Ok dah skrg, kencing ok dah

maybe lebihan protein kot .. not sure