Hi Saya Dah Pregnant 22mggu 3hari..tp Badan Sy Tak Macam Org Pregnant Pon.. Andai Sy Tak Bgtau Sy Pregnant.. Takda Sapa Yg Tahu Sy Pregnant.. Rse Down.. Ni Anak Pertama.. Dan Sy Obesity..

Ade mummy mcm sy tak? Slalu pregnant brapa minggu baru nampak perut eh

43 Balas

Hurmm..kekdg kn sis tgk pd fizikal kita... Ada org..org xtw dia preggy smpai la dia brsalin..kekdg sbb org tu bdn bsr tggi pn blh jd faktor xnmpk perut mcm.preggy...ada tu dia kcik perut trsorok xnmpk... Lex r sis..jgn stress2 xbaik tuk kshtn sis... Sis juz pk jnji sis n bby sht dah..just njoy ur pregnancy... Nti dh bersalin nti rindu plak time moment2 preggy nti..so better think positive.. jnji bby inside sht dh... Kalau org xcy sis preggy..tnjuk je buku pink..buku pink kan kne sntiasa bw kemana2 klu kita g kuar memne..so just chill ok.. anywy take care mommies