Sejenis ruam ker..???

Ade masa ruam nie kuar hbs kt bdn..kaki..tangan..muka... Lps bbpe jam tenggelam blk... Xde tinggal kesan sikit pn wlaupn kemerahan @ bintik²... Kulit jd rata mcm xde pnh naik ruam... Tp tula..ade masa² kuar dn tnggelam..sy jd pelik sbb xpnh jd cmnie kt kakk dn abg nyer sblm nie... Ade sspe pnh ade pngalaman ank jd cmnie x... #anak11bulan

Sejenis ruam ker..???
3 Balas

anak saya mcm ni bila tersalah makan

3y ago

iya sis, mcm ni ,terkena susu formula pun terus naik macam ni. so mana² makanan yg dia alah saya stop dulu. bagi semula 6 bulan kemudian . .