memancing

Ade ke yg suke memncing mse mgndung?btol ke boleh bwk mudarat pd ank.Mne ade pengalamn mari le kongsi

1 Balas

Tak digalakkan. Mcm pakcik saya bini dia gndung then pakcik mancing pakai umpan katak. Anak lahir sbijik mcm katak then xlama pastu meninggal. 2x pakcik buat cmtu sebab degil and dua2 baby meninggal nasib yg sama. Just sharing.

9mo ago

Bukan Sebab MANCING tu sis. Ustaz cakap nak mancing boleh, Tapi jangan guna umpan yang hidup. Dan buat yang baik baik