Assalamualaikum,sy nk tanya..ade ke yg mcm sy dh msuk 17week,tpi perut masih lgi xnampak..

Ade ke yg mcm sy dh msuk 17week,tpi perut masih lgi xnampak,risau jugak kadang2..

1 Balas

Dah ramai tanya soalan ni sis. Boleh search dalam ni😅 normal siss takde apa pon yang perlu di risau. Saya first pregnancy dulu dah 9 bulan pon tak nampak perut kalau pakai baju. Tapi baby keluar semangat jugak. Takde kaitan dengan size perut, asalkan baby sihat

3y ago

t.kasih awk