34weeks#kandungan kecil

Ade ke kat sini macam sy😔..10/10 hari tu ade jumpe doktor pakar check up kandungan dah 34weeks skrg tapi baby dalam kandungan kecil dalam 1.6kg mcm tu..doktor suggest bersalin awal dari tarikh due..sepatutnya due 20/11 ni😭#SeriusTanya

34weeks#kandungan kecil
44 Balas

ank sya yg sulung kecil , n 37weeks kna induce , yg sekarang pun masuk 34weeks dah , doctor ckp bby kecil jgak diorng ckp semua ok air ketuban apaa semua tpi d sebb kan bby kecil dlam perancangan diorang,saya akan d bersalinkan awal.