Delay period

Hi, pinjam mata mommies, tak yakin pula saya +ve ke -ve ? saya regular period setiap bulan . Last period saya 5/9 . This month patutnya saya period 5/10 tapi dah delay beberapa hari . Saya saje test yg pink tu malam tadi , yg biru tu subuh tadi 🥹 tapi saya takde rasa mual atau alahan apa2 , cuma sakit perut mcm senggugut , pastu rasa letih penat semacam haha . Tq mommies #bantujawab

Delay period
10 Balas

tahniah sis😍😍😍..semoga sy Pon dpt berita mcm ni..sy last period 3/9/24and sepatutnya period 1/10/24 smpai skrg xda period lagi..bdn sy dah lemau penat and tido jee keje..smpai husband tegur penat betul ni..mlm Lepas isyak dah siap solat Tu sy tido smpai pagi lgsg xsedar...yg paling ketara skrg perut mcm mengetat je padahal makan ckit je haha...dah upt Naik samar² lagi..takut fake hope...😄

2h ago

Hehe ade tu nanti . Mane tau tanda2 tu, insyaAllah moga2 ada rezeki utk awak jugak , Aamiin 🤲🏼

alhamdulillah confirm tu sis memang line terang dh tu, sy pun alahan dtg masa 6weeks kdg2 ada orang memang tak ada alahan langsung asal no spotting n bleeding..take care sis

4h ago

Hihi alhamdulillah, tahniah. Harapnya takde alahan teruk lah 😆

alhamdulillah tahniah sis mmng conferm tu ...clear blue result xpernah mmgecewakan..lgi² air kencing yg pertama sewakti bngundari tido🥰🥰

sama macam saya ..last period 7/9 ..pagi semalam dengan pagi tadi saya cek +ve..saya pun tak ada alahan buat masa sekarang ni

Alhamdulillah confirm pregnant dah tu sis. Tahniah! Nanti dah masuk 6-7 week boleh scan tgk kantung ada tak

4h ago

Haah betul sis. Tapi biasa jarang clearblue mengecewakan. Nanti pergi scan yaa & jaga diri jangan buat kerja berat

Alhamdulillah.. dah ada tuu .. boleh buka buku dah tuu .

alhamdulillah terang tu sis👍🏻,+ve dh tu.

tahniah mommy da blh bukak buku pink!✨positif tu

4h ago

Hehe macam awal sangat, kene check klinik dulu 2 minggu lagi hihi

tahniah. 2line tu .awk pregnant

terang bnderang da tu sis... congratz!

5h ago

Terang benderang pun tak yakin 😭😭😭