Pdarahan selepas bersama suami, 8w5d.Darah keluar masa kencing shj.hr ke4 keluar ketul2 drh

Adakah tanda gugur.. Kadang2 keluar mcm tisu, tp x banyak.. Kencing je ada dlm ketul kecil atau tisu mcm tu.. Masa scan selpas pendarahan tu, baby sihat.. Jantung dah nampak.. Mohon doakan saya ye mummy2 semua.. 5/1 sya check semula.. Ad yang pernah macam saya ke

Pdarahan selepas bersama suami, 8w5d.Darah keluar masa kencing shj.hr ke4 keluar ketul2 drh
3 Balas

semoga baik2 saja sis..kalau boleh hold dulu brsma suami..sye dulu 19week brsma suami kluar spotting..lps brsama tu je..lps tu xde dh..smggu lps tu jd cirit brit..n pch air ktuban awal..huhuhu..ckup 20week sye slmt brslin bby boy..tiada rezeki sye..harap kandungan awk baik2 je..🤲🏻

1y ago

insyaa allah siti iqa..ank2 kita lahir dgn sht n slmt nnti..Aaminn2 🤲🏻❤️ smga dprmudhkn sgla urusan..aaminn2 ya allah

InsyaAllah baby akn sihat.. Sis percaya dan yakin dgn Allah, doa banyak2 taw.. Jgn stress

1y ago

Ye sis, macam2 orang cakap dekat sy sis.. X henti sy doa sis.. Terima ksh ye sis😘

🤲🌻