18 hari lewat period, UPT check setiap hari negatif, x penah berlaku lg lewat mcm ni sejak kawin.

Adakah sy mengandung, berapa lama lg nk tunggu untuk check upt

6 Balas

sis saya lgi lama...lewat period 161 hari baru upt double line..kdg2 Kita hari subur lewat jdi upt akn dpt detech lewat....saya 2kali dh mcm tu.. 7bulan tk period lekat bulan ke 8 5bulan tk period lekat bulan ke 6... InshaAllah semoga ada rezeki untk awak dpt double line akhir bulan ini amin100x

saya dulu mcm tu jugak lepas kahwin kadang2 hormon sis saya sampai sebulan lebih tak period, upt mmg negative je.. tak lama lepas tu, saya period balik mcm biasa... pastu keep on track waktu subur alhamdulillah skrg nak masuk 38w

Sis sama dengan saya , delay lama tapi upt negatif juga . Rasa sakit2 breast , kerap lapar & perut masuk angin

1y ago

sama laa sy dh 50hari tpi negetif jgk.. harap2 ada laa..nk p scan swasta tpi belum ada masa

mungkin hormon berubah. kalau lg 1-2 minggu masih tak period, boleh ke klinik utk cek.

kalau nak yakin pergi klinik cek beta hcg. atau pun pergi checkup terus.

cuba sis p scan kt klinik