Susu Nutrisi

Adakah susu jenama Omega plus boleh diminum utk ibu yg sedang mengandung?

4 Balas

rasanya dkt susu omega tu ada tulis x sesuai utk ibu mengandung..sbb ari tu ada org up kan gmba blkg paket susu tu..susu fernleaf nespray pun bole sis klu xnak beli yg susu utk ibu mengandung mcm enfamama..frisomum..similac n lain2 smua tu..

4y ago

Ada sis, lpas beli tu baru perasan plk dkat tepi tu ada trtulis x dsyorkn utk ibu mngndung😅. Tq sis