Bayi 24 hari berkahak

Adakah sebab susu formula y diminum ataupun keadaan suhu? . Sebab siang malam guna aircond? Mohon pencerahan bagi yang pernah mengalami.

1 Balas

hai sis mungkin sbp faktor cuaca skrng xbrpa bgus..bby dkt area sya pun smua brkahak ..asal mlm ja msty kahak mcm kental sikit...pgi xberapa...sda ksi jumpa doktor tpi dy blng yg penting dy xdemam xselesma xsumbat hidung sesak nafas tu normal...

2y ago

Setakat ini dia ok tiada demam, selesema, sumbat hidung n sesak nafas. Cuma bila di bernafas dapat dengar bunyi kahak itu sebabnya x selesa tido. Kesian ngan nya...