Najis bayi 5 bulan masam sangat

Baby saya 5 bulan full bf, selepas 2 minggu hantar pengasuh, harini bau najis baby masam sgt, adakah disebabkan makanan macam nestum atau susu formula? Dari anak sulung sy tak pernah bg anak makan nestum atau susu formula jd sy memang taktau. Mohon pencerahan bg yang berpengalaman

2 Balas

baby 5 bulan dah makan nestum ke? hantar pengasuh tu ada bagi susu fm ke sis?

2d ago

Rasanya dia risau pengasuh memandai bagi FM dan Nestum tanpa pengetahuan dia

Anak saya mixed feeding.. najis dia bau masam juga 😅