Pregnancy test

Adakah saya pregnant ?

Pregnancy test
30 Balas

tahniah sis . sama mcm sy awal² dlu samar² je nampak . pastu 2 3 kali cek . rasa mcm diri ni duk kt kayangan ja masa tu 😂😅 alhamdulillah skrng dh msuk 4month . jga diri n kandungan baik² ya mommy 😇

Patut haid semalam (16/7/2021) so sy try cek malamnya. Ada garis tp tak terang sangat, ni test ke-2 tadi pagi. sama juga macam ada garis tp tak terang sangat. Saya pregnant ke?

3y ago

mcm sy jgk mula2 cek mcm kluar mcm ni samar2 lepas sminggu cek blik awal pgi lah..terang 2 line

ianya positif,tahniah.banyakkan rehat tau d awal kehamilan,jgn agkat brg berat²,jgn nak lasak sgt dan jgn stress²🤗😉

Tahniah sis! Tak sabarnya nak merasa 2 line jugak hehe sebelum ni buat test dedua 1 line kecewa ktorg 🥲😂

3y ago

alhamdulillah..tahniah sis

pregnant ke line mcm ni ..? sye dh lewat 2 mnggu period .. sye test upt , mcm ada 2 line ..

insyaallah nmpk mcm ade REZEKI tu... jaga diri.. jaga kesihatan..

Yes... Congratulations mama.. Take care both of you

nampak macam double line..Tahniah sis. 🎉

tahniah sis .. line pudar sebab baru lagi.

kalau mcm ni preggy ke?