Adakah saya positif mengandung?

Adakah saya positif mengandung? Saya baru check UPT belum ke klinik lagi

Adakah saya positif mengandung?
22 Balas

Ya Allah pekat nya sis garis 2 line tu😍 tahniah sis jaga diri baik2 ,jaga pemakanan ..Semoga dipermudahkn segala urusan sis ..🌹 Semoga ada rezeki saya jugak dpt 2 garis macam ni ..

2y ago

Kan sis? Bestnya pekat mcm tu. Sis dena dah berapa lama ttc?

kalau terang cmni mmg sah2 pregnant sis. jarang org dpt terang mcmni. sy pun sush nk dpt.

Mengandung.Tahniah!!!!!.Puan.Jaga diri dan baby kandungan.Jangan angkat berat2

terang sgt dh line T tu..tahniah..boleh start makan folic acid.

2y ago

Baik🥰

bestnya dpt line mcm ni.. doakan sy jgk ye

2y ago

Sama2 🥰

tahniah mommy 💕 jaga kesihatan 👍👍👍

positif sis klu mcm tu..taniah yaa...jga diri baik2..

2y ago

Terima kasih 🥰

Tahniah mommy to be 🥰 Jaga makan ya

2y ago

sy jg tuhari check Line clear macmni alhmdulilh dah 12 week,5day

tahniah puan...jaga kesihatan..

2y ago

Terima kasih🥰

Tahniah mommy to be 😍