Sesi Tanya Pakar bersama Dato' Dr. Selvalingam Sothilingam, Pakar Urologi , Sunway Velocity Medical Centre

Adakah pasangan anda mengalami kepedihan ketika membuang air kecil? Atau rasa hendak buang air kecil kerap kali pada waktu malam? Atau mempunyai darah dalam air kencing atau air mani? Tanya segala persoalan berkaitan dengan masalah kesihatan lelaki dan apa itu kanser prostat bersama pakar kami iaitu Dato' Dr. Selvalingam Sothilingam, Pakar Urologi , Sunway Velocity Medical Centre pada 16 Jun 2021, hari Rabu jam 4 petang. Anda juga boleh gunakan 'anonymous' atau 'tanpa nama' untuk merahsiakan identiti anda. *NOTA : Segala persoalan diluar topik dan jangka masa yang ditetapkan akan dipadam atau tidak di jawab langsung.

Sesi Tanya Pakar bersama Dato' Dr. Selvalingam Sothilingam, Pakar Urologi , Sunway Velocity Medical Centre
21 Balas
Expert

Thank you for your questions, if you wish to consult Dr Selva, you may book your appointment with him online by clicking here https://bit.ly/3vpNPiT