Risau

Adakah normal najis berwarna hitam masa pregnant? ?

45 Balas

ye normal.. kalau sis teliti kt kotak iron tablet yg nurse bekalkan tu, kt situ da tulis siap2 dah yg najis akan bertukar warna bila kita amalkan ubat tu 😊. dont worry k mommie .

Normal sis. Cuba bace dekat ubat yg KK bekalkan. Dye dah tulis kat situ siap2 yg najis akan tukar warna. Hehe. Jgn risau, dh bsalin nt normal balik warna tu.

Aah, saya pun perasan. Nasib ada yang tanyakan. Saya fikir ada makan makanan warna hitam apa keluar najis laguni kaler dia 😂

Hitam sebab sis consume iron ke? Kalau sis amik iron mmg najis akan berwarna hitam n gelap dari selalu..

Normal sis sbb makan iron tablet tu.. Kat kotak pun ada tulis.. Najis akan berubah warna.. 😊

Normal sis sbb kita makan vit, ubat yg doktor bg tu, Klau x yakin nnty blh tnya misi/doktor

Normal. Makan ubat tambah darah mmg najis akan hitam. Itu tanda ubat diserap dgn jayanya.

Normal sis... Bila kita mkn ubt hospital bekalkn or farmasi.. mmg najis akn berwarna hitam....

Sy mkn iberet trus najis tukar warna,sblm ni mase ambil jus Mamariam xde pulak

Normal sy dah tanya nurse dah hritu..dia kata sbb kita dok mkn ubat kan..