Sakit payudara

Adakah normal kalau payudara sakit macam nak period tapi dari before dapat tahu pregnant? Im in my 6 weeks of pregnancy now. Anyone?

27 Balas

saya skrg sakit breast Dan 2 hri dah lewat period tpi cet upt negative...

Normal tu puan,sy pun sdg mengalami skg dgn usia kndungn kita yg sma 6w

Normal. Ada yg mengalami sakit payudara sebagai tanda hamil. 👌

6y ago

Oh yeke. Tp ni sakit dr dah sebulan lebih. Haish. Hehe thank you for the reply ❤️

Normal ni. Nanti lama lama sakit tu hilang sendiri

Sy 7w breast mmg sakit pa lg awal bgn kembang sgt

Normal sis, sy pun still sakit dh masuk 7 week..

Normal.. Lepas 8 minggu kurang dah sakit

Normal. Nanti lama lama hilang. :)

Normal sis

normal..