10 week pregnancy

adakah normal jika tidak mengalami mual? selamat tak jika makan ubat selsema hurix fluaway utk ibu yang mengandung?

2 Balas

Jgn mintak sis, hahah lembik badan dok hadap alahan saja, saya pon dari 8 weeks smpailah 15 weeks dok hadap alahan makan apa saja muntah. Masuk je 16 weeks alhamdulillah dah stop alahan. Syukur la paling kurang 4 bulan dah stop. Normal sis ada certain org yg takde alahan. Dan akan ada alahan tiba2 waktu trimesters 2/3 haha mcm tu pon ada tau✌🏻

2y ago

thank youuuu for sharing. alhamdulillah2.

mual nie jngn disebut2 . bila daa datang jadi kain buruk kita nanti . saya first second alahan teruk sampai 7bulan . tk boleh nk makan . paling trauma bab alahan . bab bersalin tk menakutkan sangat . heehheeh