Seks diawal kehamilan adakah selamat??

Adakah melakukan seks semasa trimester pertama kehamilan selamat??

36 Balas

Boleh buat slow slow. Tapi kalau takut x dpt nak kawal elok elak kan dulu buat sementara

tidak selamat.. sekurangnya kandungan kena 7 bulan ke atas, bru boleh melakukan sex

4y ago

wow sampai 7 bulan merana suami

Boleh tp tidak d galakkan sis tkut blaku nya pdarahan ..klu nk jga,slow2 ja

Kalau fakta selamat. Tapi mungkin janganlah sampai macam gym lasak pulak.

saya baca sex awal pregnant tak jejaskan apa apa pun sis.

oleh sbb dh ttc lama, maka kami stop dlu..mujur la suami pun ok..😅

Kemungkinan akan berlaku pendarahan. Buat slow2 la..

selamat, xde masalah, jgn ganas² jgn tekan perut.

For precautions better kawal dulu

Blh je tp jgn gnas2😅😅