Kulit Mengelupas Di Bahagian Dagu

Adakah masalh ini timbul jika ibu hamil?? Dan jika disebabkan preggy, please tell me apakah krim yg ssuai digunakan utk mghilangkan kulit mengelupas.

1 Balas

sma cam sy..prgnnt kali ni kulit jd kring mengelupas kt kiri kanan pp..abis merah2 n gatal..doc ckp sbb hormon n pmbawakan bby..sbb sy xde plak tukar skincare apa pn..skrng ni just apply krim aqueous..better sis refer doc dlu sblum apply apa2 krim sbb xsmua krim sesuai utk prgnnt..tmbah2 klu nk sapu area muka

5y ago

Tq sis😘