pendarahan minggu ketujuh

adakah kandungan yang minggu ketujuh kluar darah tp tidak bnyk dan tidak ada juga tanda2 sakit perut boleh menyebabkan keguguran?

3 Balas

kalau keluar darah tu baik ke hosp cepat2 sis..jgn tunggu lagi

5y ago

Suda jmpa doktr sis.d suru dtg lg 2 minggu tuk scan lg...sbb kandungan minggu ketujuh masi awl jd belum nmpk lg.

Pendarahan boleh jadi amaran keguguran. Segera ke hospital ye

Keluar darah pun boleh jd nk gugur sis walaupun tkde sakit perut. Saya dulu mcm tu. Mula2 keluar darah je. Refer hosp terus. Lps balik dari hosp baru ada sakit perut. Esok tu gugur.

5y ago

memang lambat sis .. saya haritu seminggu lebih bleeding .. doc cuma suruh rehat je .. pastu p lg hosp sbb xstop2 .. lepas 3hari balik dri hosp,, bru sakit perut ..