Anak 16 bulan start gigit puting waktu menyusu lepastu geleng kepala tanak nenen..

adakah itu tanda anak tu dah ready untuk wean off ya?? saya ibu berkerja dan mula start jarang pam. direct bagi bila bersama anak je. cuma lately anak start gigit dan geleng takmau hisap. so kire anak saya ready nak cerai susu ke?? mohon pencerahan

1 Balas

mungkin tanda dia nak bagitahu susu tak cukup seperti selalu? kalau anak dah nampak ready nak cerai boleh cuba juga