Bayi 9bulan 18hari Masih belum tumbuh gigi?

Adakah itu normal? Baby saya masih menyusu badan. & sejenis kurg berminat utk mkn sejak dari 6bulan lagi. Tapi saya tetap bagi makanan mcm yg disarankan. Tiap2 hari cuba. Kdg dia nak, kdg dia taknak sampai nangis. Tapi persoalannya, bila dia taknak makan tu, orang kata nak tumbuh gigi, tapi dah 9bulan tade gigi pun? 😅 Ada yg berpengalaman?

1 Balas

Saya pun sama. Baby dah masuk 10 bulan belum npk gigi nak tumbuh..😓risau