positive line

adakah ini positive line atau chemical line..delay period hari ke 5

positive line
6 Balas

Maaf sy nmpk 1 line je.. tggu smpai abis bulan baru repeat test ye sis.. kdg2 lambat sikit nk double line.. n kadang2 hormon yg lari.. tu period lmbat.. pe2 pun moga ada rezeki sis bulan ni

saya nampak Line kedua terlampau samar.. nnti awak repeat test ye.. semoga ad rezki awak bulan ni..

9mo ago

saya nk repeat utk hri keberapa?

nie cuma control line.. hanya 1 line sahaja.. masih negatif..

maaf, tapi dlm gambar ni saya takda nampak line kedua tu

Hi sis. Negative ni. Cuba lagi after seminggu

sis tgu lg seminggu utk test semula ye.. 😊