Positive / faint line

Macam mana nak bezakan faint line dgn tidak ya. Sy test tak lebih 5minit. Mudah2han ada rezeki yang baik2. Delay period dah 12hari. Line masih belum terang.

Positive / faint line
5 Balas

mommy's semua dekat sini saya nak tanya saya ni dah kahwin 2tahun belum ada anak lagi tapi sekarang ni saya rasa mual sakit kepala badan lemah rasa nak baring saja apa ka ni tanda2 saya dah check tapi tak ada pula 2line boleh saya tau apa ka masa yang paling bagus untuk saya test kehamilan mohon tolong ya

ni positif tp masih kabur. boleh try lg setiap 2hari sbb kadar hcg meningkat 48jam. mudah2-an ada rezeki sis.

tahniah sis.. positif tu.. try lg 3hari.. InsyaAllah ada rezeki sis..

setiap orang berbeza rasanya .kalau saya lewat 3 hari dah terang dah

tahniah