Help

Adakah ini normal? 6 week 4 days

Help
20 Balas

Sama ngan sy ms 6 weeks.. sy terus pi hosp utk scan (kat bhgn emergency-labor room).. doktor scan dr bawah sbb lg jelas utk nmpk denyutan jantung.. it’s threaten miscarriage.. kena bedrest.. Masa 11 weeks jadi lg tp brownish.. still pegi hosp lg scan n tgk perkembangan janin.. alhamdulillah masih ade degupan jantung n dpt duphaston dr doktor.. Jgn lasak sgt n byk kan bedrest.. n now alhamdulillah sudah 20weeks plus.. semoga baik2 sehingga bersalin

Macam saya haritu, saya taktahu saya lekat. Dlm sebulan tu saya igt saya period sampai dua kali, tapi yg kali kedua tu sporting mcm ni jugak. Tapi tak lama. 2hari je . Bulan seterusnya period lewat beberapa hari, chect tgk double line. And sekarang alhamdulillah dah 37w. Semoga awak dan kandungan baik baik saje ye. Amin

Sy pun cmtu jgk msa 5w..dktr ckp tnda2 keguguran.. Risau sngt msatu, tp bila scan bwh n dngr jntung bby bru lega.. Cpt2 la g cek.. Moga x de apa2 yg serius ye

Sebarang pendarahan, spotting brownish ke..x kisah byk @sikit...cepat2 gi klinik @ hospital ye.. Sbb kita x tahu punca dia

Not normal.saya pun sama in 4 weeks.its threaten miscarriage.akhirnya nasib Malang,period keluar mcm normal.😒

5y ago

darah kluar bpe lme tu..

I pon bleeding camtu around 6 weeks then jumpa dr ambil duspaston 5 hari. Now dah 32 weeks

tak normal sis, cpat2 g klinik, sy dlu mcm tu jgak masok 6 hari sporting terus gugur

Xnormal.. tnda2 awal keguguran... sy cmni jgk dlu.. jgn ambk ringan benda ni

Pergi hospital sis. Tak normal ini

X normal..akk dl camni lah..last2 gugur

5y ago

Kan..akk patut 6w tp scan pas keluar drh tu kantung dh mengecil jd 5w..