Spotting darah

Hi. Adakah ini darah implantasi? Spotting ke ni? Sbb upt saya samar samar positif. Pakai clearblue. Please help sebab risau and rasa mcm sengugut

Spotting darah
4 Balas

Sama macam saya masa 5week. Doctor cakap tak normal. Doctor bg duphaston & naikkan dos sampai brown discharge hilang. Alhamdulillah sekarang dh 27 minggu

Banyakan bed rest. Jgn bnyk bergerak. Klau boleh baring selama seminggu n kurangkan bergerak.

3y ago

Tq sis tapi bukan rezeki. Mmg missed miscarriage

mcm drh fresh je ni.. p klinik swasta terus cucuk kuatkan rahim

kena pi hosp terus sis... bnyakkn bed rest..