Upt Clear Blue Samar Sangat

Hai,ada y pernah pakai upt clearblue ultra ni? Pernah scam orang tak? Sbb sy pakai upt lain,negatif..tu result pagi td..dan skrg sy tengah keluar spotting coco,secalit mcm tu je..adakah tu tanda awal pregnant? Sy buntu😭 #newbiemom#ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstbaby #bantusharing

Upt Clear Blue Samar Sangat
1 Balas

saya guna ni juga sis alhamdulilah keputusan nya pekat .. maybe sis terlalu awal kot sbb tuh masih samar kalau guna clearblue ni xpernah lagi scam org .. Insyaallah ada rezeki sis jaga kesihatan jgn buat krje berat² banyak kan rehat sis