pa patut sy bt??

adakah ianya positive?

pa patut sy bt??
12 Balas

Hai sis, sila tunggu sebulan lewat period baru ke klinik untuk doktor sahkan kehamilan. Masa tu hormon HCG dh mencukupi untuk dikesan pihak klinik. Tunggu double line sama terang sis.

Alhamdulillah tahniah awak! Saya pun haritu check lepas lewat 3 hari period naik doubleline kabur macam ni, Lepas 2minggu check balik doubleline pekat 😍 Semoga awak dan bby sihat.

Tahniah. Alhamdulillah!! Positive tu, nak lebih confirm, pergi klinik untuk double confirm dgn dr. Sbb baru lagi ni, Take care Mommy! 💕

InsyaAllah positif ni sis. boleh hubungi pihak klinik ibu dan anak yang berdekatan.

taniah alhamdulilah awak pregnant , pergi klinik untuk check lebih lagi

tahniah puan lps tu p klinik utk dpt kan ubat asid folic

Taniah awak , pergi klinik comform kn

alhamdulillah tahniah sis 🥰

tahniah

ya