Saya baru masuk 10 minggu. Tapi mlm ni pinggang sakit sangat..terutama belah kanan hingga ke kaki.

Adakah ianya normal? Macam mana nk kurangkan sakit dan tidur #firstbaby

2 Balas

Normal sis. Tidur tinggikan kaki letak bantal. Blkg pinggang tu sapu minyak panas. Kalau ada masa free minta tolong husband tuamkan blkg guna air panas. Mandi air panas pun ok utk lancarkan peredaran darah

Tidur sebelah kiri sis, letak bantak di celah kaki. Sebelum tidur buat stretching, bangun buat stretching. Buat dekat tilam je. Kalau rajin, yoga terus.