Pendarahan pada hari ke 7 lepas hari ovulasi

Adakah darah seperti ini baik untuk saya.hari ini adalah hari k 7 dari tarikh ovulasi saya.. .saya cuma takut sahaja.. sebab perut kadang2 ada rasa kran dok..

Pendarahan pada hari ke 7 lepas hari ovulasi
5 Balas

sis jngn risau if jark period dekt but at the same time kena risau. tpi macm sy irregular period sebb PCOS, bila da smpai waktu dia nak changed time period, dia akan jdi dlm sebuln tu dua kli period, biasa sy nya berlaku setahun sekali tpi normal sebb period xheavy and sakit teramat sgt and bukn on off gitu.. lepas da mcm ni, period akan jatuh pada tarikh yg sama mula2 dia berubah (yg sebulan dua kli period tu)... **pengalaman sy

period tu. biasa je kalau period tetibe terawal or terlewat.

2y ago

ow..ok la..sebab tak pernah awal sangat..sebab last period 31.7 .baru 13hb dah ada keluar darah macam tu

awk check ovulasi pakai opk ke..

2y ago

kadang apps tak tepat sis.. better guna opk baru tepat.. sy banyak kali guna apps and banding dengan opk.. mesti lari jauh.. dalam apps waktu ovulasi sy jadi lewat sedangkan bila guna opk waktu ovulasi sy awal rupanya 😬😅

period kot tu

Mcm period