Cyst sebesar 3.46cm pada 6-7w

Adakah bahaya? Dalam fasa positif negatif ☹️#firstbaby #bantusharing #seriusnanya #ingintahu #serius_ingin_tau

6 Balas

Masa 1st pregnancy dulu saya ada cyst juga sis. 7cm 😊 kalau tekan2 kat ari2 siap boleh rasa benjolan macam telur ayam. Tapi dr kata tak perlu risau sebab cyst tu mungkin sebab hormon mengandung je. Semakin besar baby, semakin kecut cyst tu nanti. Saya Alhamdulillah start 8w cyst makin kecut sampaii hilang sendiri 😉