bsp

Adakah bacaan bsp 9.1 tu normal atau tk??? Sbb pukul 8 pagi buat bsp dpt bacaan 5.1... Bacaan bsp utk pukul 10 pula 9.1....

40 Balas

Tinggi 9.1 tu sis....silap2 kena refer doctor nanti. Bacaan Tak lebih dari 6.7baru Kira normal.

4y ago

@Amanda, sya pulak pkul 8pagi tadi bacaan bsp 5.0 ,lepas tu makan roti wholemeal 2keping, dn susu low fat 1gelas.lepas 2jam cek lagi bacaan naik kepada 7.0. Knapa ye macam tu sakit kepala.bukankah wkolemeal dan susu rendah lemak tu kurang gula..