bsp

Adakah bacaan bsp 9.1 tu normal atau tk??? Sbb pukul 8 pagi buat bsp dpt bacaan 5.1... Bacaan bsp utk pukul 10 pula 9.1....

40 Balas

tiap kali nak buat bsp... kat kk ...contrl mkn.. amalkan air biji herba... tp... kalau dah preggy.. gula memang ada.... nak trunkan... susah... sebab sy GDM... now on insulin siang dn mlm... first memang stressfull... tp kene kuat semangat la.. byk korban.. nk mkn ape kene pk dua tiga kali... now dah anemia... sebab cam fobia ingt gula tinggi.....takut mkn daaa... emmm bila pk baby dlm kandungan... totally kene fight dan jgan give up... dan redha

4w ago

nak tanya, apa yg menyebabkan smpai kena on insulin ye? sbb sy gdm jugak. takut kena insulin