bsp

Adakah bacaan bsp 9.1 tu normal atau tk??? Sbb pukul 8 pagi buat bsp dpt bacaan 5.1... Bacaan bsp utk pukul 10 pula 9.1....

40 Balas

Lps bsp pkul 8 jgn mkn berat2..ckup mnum air msk ngn mkn roti kring..lpas 2 jam bru cek bsp lg..lps cek pkul 10am blh mkn bihun grg cthnye or mkn nasi ckit tp sayur lbh ngn protein aym or ikn tp wat sup or singgang klau blh xnk yg bgoreng.lps mkn brt mst wat snaman ringan cthnye bjalan plahan..tawaf la dari dapur ke ruang tamu..🀣gula dlm bdn xkn blh larut dgn mnum air msak..kne wat aktvt bru gula blh larut.