bsp

Adakah bacaan bsp 9.1 tu normal atau tk??? Sbb pukul 8 pagi buat bsp dpt bacaan 5.1... Bacaan bsp utk pukul 10 pula 9.1....

40 Balas

sy baru buat bsp , bacaan pagi 5.3 tu pun da merah. sbb bacaan pagi tak boleh lebih dri 5.3. bacaan yg seterusnya tak boleh lebih dri 6.7.. mcmtu. alhamdulillah bacaan sy masih oky lgi .

4y ago

entah la sy punya bacaan yg kedua baru 6.1 mcm tu . next appoiment kena buat bsp klau over jgak kena ambik ubat mcm tu.