benar atau saya saja yang alami

Adakah baby yang baru 12 minggu akan berada pada kedudukan begini apabila discan?

benar atau saya saja yang alami
12 Balas

Biase tu.. nasib2 la time scan posisi tgh mcam tu. Lgpon bby kecik lagi bergerak2.. ruang pon luas.. tu klu awak terbalikkan up side down, cantik je bby nyer da cukup sifat.

Sy scan 12 weeks baby elok je hadap atas. Semalam scan 17 weeks baby dok bersujud pulak. Doctor kata normal sebab baby masih ada ruang nak berpusing2☺️

Maaf saya tak pasti. Rasanya macam early pregnancy baby selalu berubah ubah posisi. Bila dah last trimester je yg kepala di bawah, uri diatas.

Biasa sis sbb ruang legar masih luas so baby bebas lg bergerak. Pengalaman saya dulu masa 12w scan siap melompat lg baby hihihi

4y ago

Baby riang ria😂😂😂

baby selagi belum masuk trimester ketiga tu .. mmg die berubah ubah kedudukan sbb dalam perut tu luas untuk die .. 🙂

Biasa la tu sis..sebab dia masi kecil ..lagi pun ruang masi besar nati trimester 3 tu..dduk diam2 suda tu

baby kecik lg... sy hari tu scan baby pandang bawah, sama mcm ni.. ruang masih luas utk dia brenang

Saya scan 13week , dia ddk menegak.. scan 18 week ddk sujud pulak. Haha macam2 cara tiap kali pi scan..

4y ago

Bole nampk da sis..kalau baby bg kerja sma bole laa nmpak...kalau x ..tunggu la

jangan risau.. baby ni dalam kandungan tu dia ade mcm2 gaya... actually x effect kan apa2 pun...

sya scan 29w,,kddkan baby sya songsng... harap2 baby pusing la... doakn sya...