Saya nak tanya normal ke berat baby waktu scan 1.962 kg usia33 minggu

Adakah ada ka.

11 Balas

Sy masa 34w baru 1.8kg doc ckp baby kecik dri minggu sepatutnya, mcm berat baby bru week ke 31-32w mcm tu. Pastu trus sy beli susu anmum materna sy minum pagi dgn ptg. Baru ni 36w scan berat baby dah 2.66. Cuba lah iktiar minum susu tu dlm masa 2w cepat berat dia naik.

7mo ago

cuma air ketuban sy 10.9 krng dri 11 normal ka

sy 33w5d berat bby 2.105...skrg ad kat wad da buka 3cm..x tau laa ni mcm.mne..nk d bersalin kn induce atau sebalik nye..pasrah je

Normal je.. doktor ckp kecik ke? Takkan? Saya scan 30minggu baby 1.4kg, dktr kata normal ikut minggu..

sy bby kecik.skrg refer pakar. lewat 3 minggu. 35 minggu 1.9kg. bby normal je.

sy 34w 2.2kg je sis. tp doctor cakap normal je. Alhamdulillah ☺️

mcm mna nk bg naik berat bby naik

7mo ago

Sy masa 34w baru 1.8kg doc ckp baby kecik dri minggu sepatutnya, mcm berat baby bru week ke 31-32w mcm tu. Pastu trus sy beli susu anmum materna sy minum pagi dgn ptg. Baru ni 36w scan berat baby dah 2.66. Cuba lah iktiar minum susu tu dlm masa 2w cepat berat dia naik.

Saya 33w4d baby 2.4kg 😅

Saya 32weeks 1.5kg😂

Saya 33 weeks 2.4 kilo

Saya 32 pun 1.7kg

8mo ago

Sy pun 32w 1.8kg🤣