Duedate October

Ada yg sma mcm sy Due 15 October22 Babyboy 24w3d 🥰🥰🥰

13 Balas

sama laa. tpi belum scan gender lagi🥲🥲 rindu nak tengok dia dlm rahim, last scan mingu ke 13 xsilap... nk ke swasta belum mampu. doakan saya dan suami ada rezeki lebih dalam kewangan. aminn

klo ikut haid 14/10 dlm scan 9/10....😊😊 tnggu scan strusnya bru tw baby boy ke girl sbp klo g klinik swasta tkut modal bkurng untuk beli kprluan baby nnty

sy due date 13/10.. tp sy de kencing manis.. xthu la klu kena serah diri awal😁..scan pon babyboy😊

🙋....sy 31 oct 2022...smoga urusan kta smua dipermudahkan...amin³

2y ago

Samaaaa sy pun 31/10/22 🥰

Kite same baby boy 24wk 🥰 edd pon 14/15 oct

due 5/10/22 Anak soleh juga 🤭

2/10. hehe bby boy jugak. mkn aktf

sy due insyaallah 13/10 /22 baby boy too..

sama saya 15/10/22 baby boy 🥰

Saya 14/10 baby girl baru scan tadi🤭