Upt positif line pekat sgt...arini pegi scan xnmpk apa cuma dinding rahim je tebal..last period 15/3

Ada yg sama mcm sy scan x nmpk pape??#ingintahu

Upt positif line pekat sgt...arini pegi scan xnmpk apa cuma dinding rahim je tebal..last period 15/3
20 Balas

saya last period 10/3 harini check naik double line. cuma bln 3 haritu sy period sedikit sgt mcm coklat² je dekat pad tak de pun bila buang air kecil je nmpk die keluar tu pun sedikit sgt. so utk usia kandungan sy nak kira last period bulan 2 atau bulan 3 ye. ada pengalaman tak kawan².

2y ago

tak pasti..boleh g klinik puan scan...nnti dokter tu terang kan