Upt positif line pekat sgt...arini pegi scan xnmpk apa cuma dinding rahim je tebal..last period 15/3

Ada yg sama mcm sy scan x nmpk pape??#ingintahu

Upt positif line pekat sgt...arini pegi scan xnmpk apa cuma dinding rahim je tebal..last period 15/3
20 Balas

Mungkin normal rasanya puan. Sy masa 5 minggu buat upt, double line. ptg tu pergi klinik utk scan. Dr nampak dah kantung. Sblm tu Dr dah ckp, kita try scan dulu sbb awal lg selalu x nampak. lps dah nampak tu, Dr ckp sah lah pregnant, dpt tgk kantung tu mungkin sbb sy kurus katanya.