Upt positif line pekat sgt...arini pegi scan xnmpk apa cuma dinding rahim je tebal..last period 15/3

Ada yg sama mcm sy scan x nmpk pape??#ingintahu

Upt positif line pekat sgt...arini pegi scan xnmpk apa cuma dinding rahim je tebal..last period 15/3
20 Balas

sy last period 11/3 .. now dh 6w 3d masih xg scan lagi sbb nk tggu bsr sikit baru blh nmpk.. insyaAllah.. sis blh g scan balik 8w

2y ago

Sama dengan saya hari 6w 3d scan doc kata rahim tebal cantik. Belum nampak kantung, repeat scan lg 2 week.