Sakit di bahagian perut at 32weeks

Ada yg sakit mcm muscle terkoyak kat perut tak time 32 weeks ni. Mcm takleh jalan/berdiri lama2 sangat. Kt perut rasa mcm terkoyak/cucuk2 kat atas perut🫣😭😭#1stimemom #pregnancy #firstpreganancy

6 Balas

I ada pergi check dgn doc, doc scan cakap takde apa2, doc cakap maybe sbb baby tendang2 at the same place berkali2 smpi swollen kot. And mmg betul, my baby tendang banyak2 dekat that same place hari2. And lepas 2 hari tu dh tak rasa apa2 dah🥹🥹🥹