Bersalin masa PKP..

Ada yg bpengalaman bersalin di hosp Ampang semasa PKP? Mcm mana procedure nya ye? Suami boleh teman ke? 😔 #ingintahu #bantusharing

6 Balas

skrg ni hosp gov mna2 pun smuanya suami xleh teman.. tabah la ye, smoga kita yg bakal melahirkan ni diberi kekuatan & dipermudahkan urusan

Mana2 hospital xboleh teman..saya bersalin waktu awl2 pkp semua wat sorang sampai jahit terbuka pun xsedar..moga Allah permudahkan urusan sis

Nervous sangat bila suami xboleh teman kan. Tp apa boleh buat smua hspital xbenar kan suami masuk. Kalau swasta xtau la.

Hosp gov mmg suami tk boleh teman. Kt wad pun tk boleh. Klu swasta kebanyakan tmpt bg, dgn syarat buat swab test.

Tu la hosp Ampang pun da jd hosp covid.. in shaa Allah saya bersalin d swasta.. 39w harini menunggu hari..

hospital swasta saja suami boleh teman.